Pääsivu Historia Yhteystiedot Toimintasuunnitelmat Ajankohtaista Tarinaillat Kuvia Linkkejä Arkisto

Vaakuna

Oulun Karjalaseura

Vaakuna

Seuramme on myös Facebook-sivustolla

Käy tutustumassa ja tykkäämässä.

Oulu-lehti ilmestyy vain keskiviikkoisin. Tarinailtailmoitukset ovat keskiviikon lehden seuratoimintapalstalla.

Karjalaseurojen Pohjolan piiri ry 70 vuotta.

Karjalan luonto ja ympäristö on kuluvan vuoden teema. Se kattaa kokonaisuudessaan niin maiseman ja luonnon kuin arkkitehtuurin ja karjalaisen kulttuuriympäristön. Tarinailtojen ohjelmia pyrimme rakentamaan teeman mukaisiksi.

Tuuha siekii mukkaa toimimaa,
ni yhes myö saahaa enemmä aikaseks.

Seuramme historiateos

Seuramme historiateos ”Olkaamme veljiä vieraalla maaperällä Oulun Karjalaseura vuosina 1940-2015”, julkistettiin 31.10.2015.

Historiateos
Etukannen kuvat: Oulun maakunta-arkisto ja Oulun Karjalaseura
Toimitus: Karoliina Kemppainen ja Anna Nieminen
Kuvatoimitus: Karoliina Kemppainen
Kannen suunnittelu ja taitto: Lea Virolainen

Hanki nyt kirja itsellesi tai lahjaksi. Hinta on 30 euroa. Tilattaessa postitse tulee lisäksi postituskulut. Teos on myytävänä tarinailloissa ja muissa seuran tapahtumissa tai sitä voi tilata sihteeriltä puh. 0400 582 549, sähköposti: leena.leskela@dnainternet.net.

Katso lisätietoja tästä

Jäsenmaksut v. 2018