Pääsivu Historia Yhteystiedot Toimintasuunnitelmat Ajankohtaista Tarinaillat Kuvia Linkkejä Arkisto

Vaakuna

Oulun Karjalaseura

Vaakuna

Ajankohtaista

Lähde mukaan Karjalan Liiton 71. Karjalaisille kesäjuhlille Hämeenlinnaan pe - su 14.- 16.6.2019.
Lähdemme Oulusta linja-autoaseman tilausajolaiturista pe 14.6. klo 8.00 ja paluumatkalle 16.6. Päiväjuhlan jälkeen. Matkan alustava hinta n.220 euroa/hlö/ 2 hh riippuen osallistujamäärästä. Yövymme Scandic hotellissa Hämeenlinnassa.
Sitovat ilmoittautumiset 30.4.2018 mennessä sihteerille puh. 040 058 2549.

Seuramme on myös Facebook-sivustolla

Käy tutustumassa ja tykkäämässä.

Tarinailtailmoitukset ovat Forum24 tiistain lehden ToimintaForum -palstalla.

Oulun Karjalaseuran sivusto on siirtymässä uuteen osoitteeseen Karjalan Liiton sivuille. Sivut ovat jo katsottavissa osoitteessa: https://www.karjalanliitto.fi/karjalan-liitto/jasenyhteisot/karjalaseurat/oulun-karjalaseura-ry.html (sivulle pääsee klikkaamalla linkkiä, tai kopioimalla se ja liittämällä selaimen otsikkoriville)

Nykyistä sivustoa ylläpidetään siirtymäkauden ajan.

Karjalan luonto ja ympäristö on kuluvan vuoden teema. Se kattaa kokonaisuudessaan niin maiseman ja luonnon kuin arkkitehtuurin ja karjalaisen kulttuuriympäristön. Tarinailtojen ohjelmia pyrimme rakentamaan teeman mukaisiksi.

Tuuha siekii mukkaa toimimaa,
ni yhes myö saahaa enemmä aikaseks.

Seuramme historiateos

Seuramme historiateos ”Olkaamme veljiä vieraalla maaperällä Oulun Karjalaseura vuosina 1940-2015”, julkistettiin 31.10.2015.

Historiateos
Etukannen kuvat: Oulun maakunta-arkisto ja Oulun Karjalaseura
Toimitus: Karoliina Kemppainen ja Anna Nieminen
Kuvatoimitus: Karoliina Kemppainen
Kannen suunnittelu ja taitto: Lea Virolainen

Hanki nyt kirja itsellesi tai lahjaksi. Hinta on 30 euroa. Tilattaessa postitse tulee lisäksi postituskulut. Teos on myytävänä tarinailloissa ja muissa seuran tapahtumissa tai sitä voi tilata sihteeriltä puh. 0400 582 549, sähköposti: leena.leskela@dnainternet.net.

Katso lisätietoja tästä

Jäsenmaksut v. 2018